طرز پخت باقلوا شب یلدا
طرز تهیه:
سه پیمانه اب وپنج پیمانه شکر را روی حرارت گذاشته تا وقتی که جوش بیاد بعد یک ق غ زعفرون دم شده غلیظ ویک ق م اب لیمو ترش را اضافه کرده تا چند جوش بزنه (من نصف استکان گلاب هم ریختم که کاملا اختیاریه )وبعد از روی حرارت بردارید وبزارید کنار
صد تا صدوپنجاه گرم کره هم بزارید تا ذوب بشه
حالا یک سینی که میشه داخل فر بره را با کره چرب کنید ویک ورق یک ورق از یک بسته خمیر یوفکا برداشته باقلم مو اشپزی کره بمالید وتا هفت ورق بزارید وبعد روی اون گردو خرد شده بریزید دوباره هفت ورق دیگه بزارید(هر ورق را کره بمالید) وبعد پسته خرد شده بریزید ودوباره هفت ورق دیگه بعد هم با یک چاقو تیز برش بزنید ودر فر با حرارت صدو هشتاد درجه بزارید به مدت سی تا چهل وپنج دقیقه (من دیگه گریل را روشن نکردم ولی میتونید شما روشن کنید چند دقیقه وتا طلایی بشه) بعد که از فر بیرون آوردید شربت خنک شده را فوری روی باقلوا ها بریزید بزارید چند ساعتی بمونه تا شربت جذب باقلوا بشه وبا پودر پسته تزیین کنید(خمیر من خمیر یوفکا ترکیه ای بود که خیلی نازک هست)