حلوای لبو مخصوص شب یلدا
1 پ لبو پوره شده
۱ پ شکر
۱ پ آب یا آب لبو
۱ پ آرد
۳-۴ ق غ گلاب
زعفران به میزان دلخواه
۱/۲ پ روغن مایع و جامد روی هم
مراحل
۱ ساعت لبو را پخته یا بخارپز کرده و میکس میکنیم. من لبو را با یک لیوان آب در زودپز پختم و آن را بعد از پخت رنده زدم
آرد را با روغن درحدی که بوی خامی آرد گرفته شود تفت میدهیم. من باروغن حیوانی کرمانشاهی تفت دادم. پوره یا رنده لبو را اضافه کرده و در حد چند دقیقه تفت دادم و سپس شهد را ریختم و هم زدم تا وقتی که حلوا وسط ظرف جمع شد
برای درست کردن شهد: شکر را با آب لبو روی گاز گذاشتم تا وقتی شکر حل شد گلاب و زعفران دم کرده ریختم و گاز را خاموش کردم