طرز تهیه کیک مخصوص شب یلدا
و اما اين كيك خوشمزه .
٤تا تخم مرغ رو با بك ليوان( دسته دار فرانسوي ها )شكر چند دقيقه بزنيد حجيم و كرم رنگ بشه .
دو سوم ليوان روغن اضافه .
دو ق سوپ خوري پودر كاكائو رو با نصف ليوان اب جوش حل كنيد به مواد اصافه و هم بزنيد .
دو ليوان ارد رو با دو ق چ بكينگ پودر مخلوط روي مواد بالا الك كنيد در چند مرحله با ليسك در يك جهت هم بزنيد تا پف كيك نخوابه .
دو تا موز متوسط رو با چنگال له كنيد به مواد اضافه كنيد .
قالب رو با روغن جامد چرب كنيد كامل و بعد ٥دقيقه بزاريد فريزر و بعد مواد بريزيد توش و بره تو فر از قبل گرم شده (به مدت ١٥دقيقه) .
و حدود ٤٠تا ٤٥دقيقه زمان پختش كه خوب بسته به فرتون با خلال دندون بعد ٤٠دقيقه چك كنيد .
اگر خلال سالم دراومد پخته و گرنه چند دقيقه ديگه زمان بديد .
و بعد بزاريد كامل سرد بشه به راحتي با يكم تكون قالب ازش در مياد .
براي گاناش هم كمي شكلات اب كردم روبخار كتري بهش به مقدار مساوي خامه صبحونه زدم هم زدم و روي كبك ريختم (مثلا ١٠٠گرم شكلات ١٠٠گرم خامه )