کیک شکلاتی مخصوص شب یلدا | کیک شکلاتی
میخوام براتئن یه دستور پخت کیک شکلاتی بزارم که میتونید در مهمانی شب یلدا و سایر مهمونی ها باهاش پذیرایی کنید .
کیک_شکلاتی
دستور کیک شکلاتی بدون تخم مرغ و بدون همزن
.
آرد سه لیوان
شکر 2 لیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
جوش شیرین 2 ق چ
نمک 1 ق چ
آب گرم 2 لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
سرکه سفید 2 ق غ
نسکافه 1 ق غ
وانیل 1 ق چ
فر رو روی درجه 180 قرار میدیم
آرد و شکر و کاکائو و جوش شیرین و نمک رو توی ظرف بزرگی میریزیم
فقط به اندازه ای که مخلوط شه با همزن دستی هم میزنیم.
در ظرفی دیگه آب و روغن و سرکه و نسکافه و وانیل رو مخلوط میکنیم
مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم
چون جوش شیرین با سرکه سریع عمل میکنه به محض اینکه مایع رو توی مخلوط آرد میریزید شروع میکنه به تولید حباب؛ پس زیاد هم زدنش باعث میشه حباب ها از بین برن و کیک خوب پف نکنه. خیلی خیلی کم هم بزنید.
تذکر: به هیچ وجه از همزن برقی استفاده نکنید
(من همیشه اول مواد خشک میریزیم و بعد وسطشو گود میکنم مایعات رو میریزم )
اگه میخواین کیک رو توی یک قالب درست کنید از قبل کاغذ روغنی بندازین و چرب کنید
اندازه قالب 25×35
دستور گاناش
1 بسته خامه صبحانه رو روی حرارت گذاشتم و با همزن دستی هم زدم تا کناره هاش حباب بزنه ولی نجوشه و حرارت رو خاموش کردم سپس 200 گرم شکلات تخته خورد شده رو بهش اضافه کردم و گذاشتم گاناش سرد بشه
کیک شکلاتی بدون تخم مرغ و بدون همزن رو درست کردم بعد از سرد شدن با چاقو به صورت مربع برش دادم و هر کدوم رو توی گاناش زدم گذاشتم بخچال گاناش خودشو بگیره و شکلات صبحونه رو توی قیف ریختم و تزیین کردم روی هر تکه کیک گل شکری گذاشتم
کاری از پیج دوست هنرمند:
@pariyachef
.