پاناکوتای انار | دسر مخصوص شب یلدا
مواد لازم:ژله هندونه یک عدد،انار دون شده بسته به اندازه قالبتون( من از یک و نیم لیوان انار دون شده استفاده کردم)،شیر سه لیوان،شکر یک لیوان،پودرژلاتین سه قاشق غذاخوری،وانیل نصف قاشق چایخوری،خامه ۲۰۰ گرم.
طرزتهیه:واسه قسمت اناری ژله هندونه ای رو با دولیوان اب جوش حل کنید و اجازه بدید تا سرد بشه بعد انار رو کف قالبتون بریزید و از مایع ژله روش بریزید به اندازه ای که انار ها از کف قالب حرکت نکنند،بعد داخل یخچال قراربدین تا سفت بشه،چندساعتی که گذشت و ژلتون خوب بست،پاناکوتارو درست کنیدبه این شکل که همه مواد رو باهم داخل قابلمه ای بریزید و با حرارت کم روی گاز قرار بدین و مدام هم بزنید تا شکر داخل شیر حل بشه و ژلاتین باز بشه بعد اجازه بدید سرد بشه و اونو روی قسمت ژله ایتون بریزید و داخل یخچال قرار بدین تا یک شب بمونه(میتونید قابلمه رو داخل یه کاسه اب سرد قرار بدین تا زود سرد بشه،حتما برای یکدست شدن پاناکوتا موقع ریختش اونو از صافی رد کنید. )بعد داخل اب جوش قراربدین و برش گردونید