چیز کیک مخصوص شب یلدا
برای کراست
بیسکوییت گراهام کراکرز 2و1/2 پیمانه
شکر 2 ق غ
پودر دارچین 1/2 ق چ
کره 1/2 پیمانه
برای فیلینگ
پنیر خامه ای هم دما با محیط 700 گرم
شیر عسلی 400 گرم
ابلیمو ترش 1/4 پیمانه
عصاره وانیل 1/2 ق چ
نمک 1 پنسه
تخم مرغ هم دما با محیط 3 عدد
برای سس انار
شکر 3/4 پیمانه
نشاسته ذرت 3 ق غ
آب انار 2 پیمانه
بیسکوییت ها را خرد کرده و به همراه داچین و شکر و کره خوب با هم مخلوط کنید قالب گرد کمربندی چیز کیک را چرب کنید و مواد را کف آن بریزید و با پشت قاشق یا کف لیوان خوب پرس کنید و نیم ساعت در یخچال گذاشته. فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. پنیر خامه ای را با هم زن بزنید تا پوک شود شیر عسلی را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید نمک و آبلیمو و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با دور کند هم زن بزنید مواد آماده شده را روی کراست ریخته و به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بپزید یک ساعت زمان دهید تا کیک خنک شود لبه ها را با چاقو جدا کرده و از قالب کمربندی خارج کنید. در تابه ای نشاسته ذرت و آب انار و شکر را روی حرارت متوسط گذاشته و مداوم هم بزنید تا سس غلیظ شود به طوری که پشت قاشق چوبی را بپوشاند از روی حرارت برداشته صبر کنید تا سس و چیز کیک خنک شوند سس را روی چیزکیک ریخته و با دانه های انار تزیین کنید حدود 2 ساعت در یخچال گذاشته سپس سرو کنید
نکته
بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها مواد را زیاد هم نزنید در حد مخلوط شدن کافیست
بعد از 40 دقیقه زمان پخت چیز کیک را چک کنید اطراف آن فرم گرفته
ولی وسط آن هنوز نرم است تا همین حد کافی است بیش از حد نپزید