مسقطی انار دسر ویژه شب یلدا
مواد لازم:
آب انار ۱ پیمانه
شکر نصف لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق.غ(اگه خواستید سفت تر بشه ۳ ق.غ هم میشه)
بستنی وانیلی یا خامه ۳ ق.غ
وانیل نصف ق. کجچ
گلاب در صورت تمایل ۱ ق.چ
آب سرد یک سوم پیمانه
کره یا روغن مایع ۱ ق.غ
اول نشاسته ذرت و آب و وانیل و گلاب و شکر و حل میکنیم تا صاف و یکدست شه،بعد به آب انار اضافه میکنیم و بعد بستنی نرم شده رو به مواد اضافه میکنیم و میزاریم رو حرارت ملایم تا بجوشه و غلیظ شه بعد کره یا روغن و بهش اضافه میکنیم، بعد از رو حرارت برمیداریم و داخل ظرف سرو منتقل میکنیم و میزاریم یخچال تا ببنده و سفت شه
نوش جان
بجای نشاسته ذرت از نشاسته گل هم میشه استفاده کرد ولی دسر سفت میشه کمی و اون لطافت رو نداره
اصولاً برای تهیه دسر ها از نشاسته ذرت استفاده میشه و برای تهیه ی راحتی و باسلوق از نشاسته گل...
اگه خواستید دسرتون سفت باشه ۳ ق.غ نشاسته اضافه کنید ولی اگه خواستید کمی نرم باشه ۲ ق.غ...