آجیل شب یلدا | طرز تفت دادن تخم کدو
مواد لازم :
- دانه ها از 2 کدو تنبل بزرگ
½ قاشق چایخوری نمک طعم دار
قاشق غذاخوری روغن زیتون
گوله نمک
دستورالعمل ها
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت.
دانه ها را از دو کدو تنبل خود جدا کرده و از آن جدا کنید. دانه های خود را از کدو تنبل خود بشویید و آنرا تمیز کنید ، مطمئن شوید که هرگونه پوسته کدوی ناخواسته یا دانه های تغییر شکل را از بین ببرید. در یک گودال بشویید و یکبار دیگر وسایل ناخواسته را پاک کنید.
دانه های تمیز را در یک کاسه پر از آب به مدت 1/2 ساعت روی پیشخوان آشپزخانه یا یک شبه در یخچال و فریزر خیس کنید. تخم ها را تخلیه کنید و آب آن را دور بیندازید.
یک گلدان را با آب و یک تکه نمک پر کنید (آب کافی که دانه ها را بپوشاند). آب رو بزار جوش بیاد. دانه ها را درون آب جوش قرار دهید و حدود 10 دقیقه به آرامی جوش دهید.
گرما را خاموش کرده و دانه ها را تخلیه کرده و دوباره داخل کاسه خالی خود قرار دهید. دانه ها را با روغن زیتون بریزید. دانه ها را با یک لایه نازک روی یک ورقه کوکی بچسبانید. نمک بپاشید. در فر قرار دهید و حرکت دهید و دانه ها را حدود 10 دقیقه بچرخانید ، مطمئن شوید که آنها نمی سوزند. بذورها بعد از حدود 40 دقیقه یا وقتی محکم تر می شوند و دیگر نرم نیستند انجام می شود. شما نمی خواهید لکه های تیره روی دانه های خود داشته باشید ، می خواهید آنها به رنگ زرد تیره تر باشند.
در صورت دلخواه با نمک اضافی فصل کنید. از اجاق خارج کنید و اجازه دهید سرد شود. داخل یک کوزه تمیز تمیز یا یک ظروف نگهدارنده مواد غذایی دیگر قرار دهید. لذت بردن!