تنقلات ترش شب یلدا | طرز تهیه لواشک انار
چند کیلو انار خوشکل دون کنید بعد مقدار خیلی کمی نمک بزنید وبگذارید نیم ساعت نمک بخورد انار بره، حالا تو میکسر ریخته وکاملا پوره کنید تا پالپ انار (همون گوشت انار)از هسته جدا بشه بعد توی یه سبد پلاستیکی بریزید وصاف کنید.(سبد پلاستیکی چون سوراخاش گشادتر هست وپالپ بهتر از هسته جدا میشه)بعد با کمک قاشق یا دست محکم دانه ها رو به ته سبد بسایید تا فقط هستش بجا بمونه .حالا روی حرارت بگذارید بعد از چند دقیقه کف میکنه وبالا میاد کفش رو با ملاقه بردارید ودور بریزید واجازه بدید با حرارت ملایم بجوشه وکاملا غلیظ بشه بعد کف سینی نایلون انداخته و لواشک رو توش پخش کنید بعد بگذارید جلوی باد پنکه تا سه چهار روز خشک بشه وبعد هم نوش جان کنید❤️