تهیه شکلات سفید با مغزپسته و کشمش | شکلات مخصوص شب یلدا
مرحله اول:
برای تهیه شکلات سفید با پسته و کشمش ابتدا کف یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. شکلات سفید را به روش بن ماری یا با قرار دادن کاسه محتوی شکلات روی آب در حال جوش ذوب کنید.
مرحله دوم:
زمانی که شکلات کاملا آب شد. پسته و کشمش را داخل شکلات بریزید و مخلوط کنید. شکلات را داخل سینی و روی کاغذ روغنی بریزید. بطور یکنواخت پخش کنید. روی شکلات کمی پسته و کشمش برای تزیین بریزید. سینی را به مدت 2-3 ساعت ( یا یک شب) داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
شکلات سفید را از یخچال خارج کنید و به قطعات دلخواه برش بزنید. اگر شکلات زیادی سفت شده نیم ساعت آن را در دمای محیط قرار دهید و بعد برش بزنید. در غیر این صورت ممکن است شکلات خرد شود و به شکل دلخواه درنیاید.