طرز پخت کیک بدون فر برای شب یلدا
چهارعدد تخم مرغ روبا يك ليوان شكر و وانيل باهمزن مي زنيد تا رنگش كمي روشنتر بشه بعد نصف ليوان شير ،يك ليوان کدو رنده شده ویک لیوان روغن مایع رواضافه مي كنيم بعدازكمي مخلوط كردن دوليوان ارد الك شده به علاوه يك ق غ خوري بكينگ پودر رودر دويا سه مرحله اصافه كنيد ودر اخرهم نصف ليوان گردو خرد شده روهم اضافه كنيد (دوست داشتين دارچين هم مقداري اضافه كنيد)خوب كه يكدست شد داخل قالب چرب شده بريزين در دماي ١٨٠درجه به مدت ٤٥دقيقه بپزييد🤗 ✅برای سسی که من روی کیک ریختم هم ۱۰۰گرم خامه به علاوه دوق غ خوری کره فندوق روی حرارت بزارین تا ازکناره ها بحوشه ویکدست بشه بهش کمی کارامل روکه ازقبل اماده کردین اضافه کنید وکمی هم گردویا فندوق خردشده ،خوب که مخلوط ویکدست شدن بریزیید روی کیک وبعد نوش جان کنید اگر سس سفت شد باکمی شیر می تونید رقیق کنید🤗 ❤️