طعم دار کردن لبو برای شب یلدا
از اونجایی که بعضی ها خوردن لب به تنهایی رو دوست ندارن من لبو با ترکیب های مختلف مخلوط میکینم تا بقیه به خوردنش رغبت پیدا کنن.
مواد لازم :
5 عدد چغندر
1/2 فنجان پیاز قرمز خرد شده
1/4 فنجان جعفری خرد شده ریز خرد شده
1/4 فنجان گشنیز خرد شده
1 1/2 قاشق غذاخوری دانه زیره *
1 1/4 قاشق غذاخوری نمک دریایی*
1/2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه تازه خرد شده
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
طرز تهیه :
داخل یک قابلمه آب ریخته و و لبو های شسته شده رو بهش اضافه میکینم و اجازه میدیم لبو بپزه . بعد از پختن اون هارو به اندازه ای کوچک خرد میکینم یادتون باشه لبورو پوست بگیرید .
در حالی که چغندرها خنک می شوند ، یک ماهیتابه کوچک / قابلمه را روی حرارت متوسط گرم کنید. دانه های زیره را در قابلمه اضافه کنید و 2-3 دقیقه آنها را تفت داده و مرتباً هم بزنید. دانه های زیره بو داده شده را در آسیاب ریخته و آسیاب کنید طوری که پودر شود .
در یک کاسه کوچک ، پیاز قرمز ، جعفری ، گشنیز ، زیره سرخ شده ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون و آب لیمو تازه را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوطش کنید و بزاریدش کنار.
چغندر و مخلوط پ را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید و به آرامی هم بزنید تا چغندرها به طور یکنواخت پوشیده شوند.
داخل یخچال بگذارید تا زمان سرو .