طرز تهیه باسلوق ترکیه ای | باسلوق مخصوص یلدا
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
مواد لازم
ژله انار شکر یک پیمانه یا ۲۰۰ گرم
نشاسته نصف پیمانه ۶۵ گرم آب سرد یک پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری ۱۰ گرم
آرد و پودر نارگیل به میزان لازم 🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
طرز تهیه
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و حدود ۵ دقیقه زمان بدید و بعد روی شعله ملایم بزارید و مرتب هم بزنید . تا مواد غلیظ بشه و چند تا قل بزنه و بعد یک قالب مستطیل (باقلوا) نایلون بزارید و روی نایلون رو مقداری چرب کنید بعد از خنک شدن مواد باسلق در قالب بریزید و چند ساعت زمان بدید تا خوب سفت بشه و بعد با یه چاقوی تیز برش بزنید و در آرد و پودر نارگیل بغلطونید.