طرز تهیه مربای انار
مواد لازم:
۲ لیوان انار دونه شده
۱/۵ لیوان شکر
۱/۵ لیوان آب
۱ ق م آبلیمو
طرز تهیه:
دانه های انار، شکر و آب را داخل قابلمهای ریخته و مخلوط کنید سپس روی شعله متوسط بگذارید تا بجوشد. وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید و کمی هم بزنید. حدود ۲۰ دقیقه درهمان حالت بجوشد. هر چند دقیقه غلظتش را کنترل کنید. وقتی به غلظت دلخواه رسید کمی آبلیمو اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بگذارید تا بجوشد. مربای شما آماده است شعله را خاموش کنید.
اگر زیاد بجوشانید تا آبش خیلی کم شود رنگ مربا تیره میشود.
اگر مربا را همان موقع و در چند روز بعد مصرف میکنید داخل قابلمه بماند تا سرد شود سپس داخل شیشه بریزید. ولی اگر برای مدت طولانی میماند بهتر است زمانی که مربا داغ است داخل شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید تا حالت وکیوم داشته باش