دسر یلدا | ژله مخصوص شب یلدا
ژله سورپرایز
مواد لازم :
شیر یک لیوان _خامه ی صبحانه ۱۰۰گرم _شکر ۵قاشق غذاخوری-پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری سر پر _زعفران دم کرده به مقدار لازم _
پودر ژله ی دلخواه ۳ بسته .
دستور تهیه؛
برای تهیه مغز دسر ابتدا شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهید تا شکر در شیر کامل حل شود سپس خامه را روی بخار کتری بنماری میکنید تا روان شود،
ژلاتین را با ۱/۳ لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود.
خامه و ژلاتین بنماری شده و زعفران دم کرده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و مخلوط نمایید ، دسر را در قالب مورد نظر که قبلا چرب شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا کامل ببندد حدود ۲ تا ۳ ساعت
برای تهیه این دسر بهتر هست از قالبهای ساده استفاده شود .
عزیزان سعی کنید ژله ی که انتخاب میکنید رنگ آن با مغز دسر مخالف باشد تا خودش را بهتر نشان دهد .
سپس ۳ بسته پودر ژله را با چهار لیوان و نصفی آب جوش روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود نیازی به آب سرد نیست .و کنار گذاشته تا خنک شود . قالب را از یخچال خارج کرده و و مطمئن میشوید که دسر کامل بسته ، سپس با کمک دستتون دسر را از دیواره های قالب کامل جدا می کنید و مقداری ژله را داخل آن میر یزید بعد از چند ثانیه دسر روی ژله شناور میشود ، قالب را در یخچال قرار میدهید تا ژله نیم بند شود و بعد قالب را خارج کرده و مابقی ژله ها را روی آن میر یزید و مجددا در یخچال قرار میدهید تا کامل ببندد.
برای خارج کردن ژله از قالب هم ابتدا با نوک چاقو ژله را از دیوارهای قالب جدا کنید و برای چند ثانیه قالب را در آب گرم قرار دهید و یک تکان به قالب بدهید تا مطمئن شوید ژله از قالب جدا شده.