ژله شب یلدا | ژله انار
طرز تهیه:
برای این ژله سه تا انارو دون کردم و تاجشونو نگه داشتم،یک بسته ژله انار رو در یک لیوان آب جوش حل کردم و روی سماور درحال جوش گذاشتم تا ذرات کاملا حل بشن بعد بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعتی تو یخچال موند تا نیم بند بشه.
یک عدد کیسه فریزر رو داخل کاسه یا قندانی که اندازش مناسب باشه و داخلش گرد باشه پهن میکنیم و توی گوشه ی کیسه فریزر انار میریزم و روش ژله نیم بند میریزیم و با حرکات دست ژله نیم بند و انار داخل کیسه رو مخلوط میکنیم و کیسه رو تاحدودی فشرده میکنیم و درشو با روبان میبندیم و داخل کاسه یا قندان گذاشته و بمدت ۱۲ ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببندد،چون انار داخل ژله هست دیر میبنده و حتما باید ۱۲ ساعت بمونه تا کامل ببنده،البته شاید زودتر هم ببنده ولی بهتره ۱۲ ساعت بمونه،بعد از ۱۲ ساعت ژله رو از یخچال درآورده و روبان را باز میکنیم و ژله رو آروم خارج کرده و با دست تمیز داخل ظرف موردنظر میذاریم و تاج انار رو با یکی دوقاشق ژله روی ژله اناریمون میچسبونیم.
بعضیا این ژله رو توی بادکنک درست میکنن ولی من به شخصه چندشم میشه و ژله ای که تو بادکنک درست شده باشه رو نمیتونم بخورم.
به جای کیسه فریزر میشه از سلفون هم استفاده کرد ولی کارش سختتره و ژله از توش چکه میکنه پس بهترین و ساده ترین روش همین کیسه فریزره