شیرینی مخصوص شب یلدا | شیرینی مخصو ص چای
بيسکویت چای
این بیسکویت بی نظیر و عالیه.رسپی از فرنوش عسگرزاده نازنینم. قالب انار زدم و بین اونها بریلو توت فرنگی ریختم. برای بین بیسکویت ها از هر چیز دلخواهی میتونید استفاده کنید.بجای شیرخشک پودر کاستارد استفاده کردم. رنگ زعفرونی بیسکویت بخاطر پودر کاستارد هستش.بافت بیسکویتی ندارن. نرمتر هستند.
آرد 100گرم
شیر خشک 20گرم (یا پودر کاستارد)
پودر قند 20گرم
اسانس وانیل یک چهارم ق چ
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره نرم 50 گرم
مارمالاد یا ژله مغزی یک چهارم پیمانه
پودر قند برای تزیین 1 ق س
آردو شیر خشک را الک کنید.پودر قند زرده کره ی نرم را در ظرفی ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید تا یکدست شود.مخلوط ارد و شیر خشک را اضافه و با کمک قاشق چوبی ترکیب کنید خمیر را داخل نایلون به مدت نیم ساعت در یخچال خنک کنید.فر را با دمای 170درجه سانتی گراد روشن کنید خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت نیم سانتی متر باز کرده و قالب بزنید نیمی از بیسکوییت ها را حفره دار درست کنید بیسکویت ها رو به مدت 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که کمی تغییر رنگ بدهند در فر گرم شده بپزید بعد از خنک شدن بیسکویتها به اندازه نصف قاشق چایخوری از ژله مغزی یا مارمالاد را روی بیسکویتهای ساده بگذارید و روی بیسکویتهای حفره دار پودر قند الک کنید و دو بیسکویت را به هم بچسبانید.
نکته:
اگر زمانی که خمیرتون رو جمع می کنید و می خواید داخل یخچال بذارید،اگر خمیر چسبنده و نرم نبود و فکر می کنید به راحتی قالب می خوره ،داخل یخچال نذارید و همان موقع قالب بزنید و بپزید.ولی اگر خمیر چسبنده بود و البته نرم حتما داخل یخچال بذارید تا به راحتی قالب زده بشه.خیلی کم پیش میاد که قسمت استراحت در یخچال حذف شدنی باشه که اون هم بخاطر نوع آرد ها و حتی دمای کره می تونه باشه.و اگر خمیر را از یخچال خارج کردید و دیدید خیلی سفت شده و نمی تونید به راحتی پهنش کنید ،کمی بذارید در دمای محیط بمونه تا بتونید به راحتی پهنش کنید و قالب بزنید.