
کیک فرشته
سفیده تخم مرغ 12 عدد . آرد 150 گرم . پودر قند 250 گرم
کرم تارتار 1 قاشق چایخوری . وانیل شکری 1 بسته . نمک 1/8 قاشق چایخوری

طرز تهیه : سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا با گرمای بخار سفیده های تخم مرغ کمی گرم شوند ( فقط چند دقیقه روی بخار قرار دهید تا سفیده ها گرم شوند ).
پس از اینکه سفیده ها کمی گرم شدند داخل کاسه شیشه ای بریزید و با همزن برقی شروع به زدن کنید ، پس از اینکه سفیده ها جمع شدند و شکل برفی به خود گرفتند کم کم مخلوط کرم تارتار ، پودر قند و وانیل شکری ( یا مقدار کمی عصاره وانیل ) را اضافه کنید و خوب بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

پس از اینکه سفیده ها حالت خامه ای به خود گرفتند مخلوط ارد و نمک را اضافه کنید ، آرد را باید کم کم اضافه کنید و همچنین بهتر است آرد را کم کم روی سفیده ها الک کنید.
با لیسک در یک جهت و به صورت دورانی و بسیار سبک هم بزنید تا هوا داخل مایه کیک شود و پس از پخت کیک بزرگ تر و سبک تری داشته باشید ( فقط تا حدی هم بزنید که مواد مخلوط شوند ).

داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید و تمام سطح قالب را خوب پوشش دهید ( بدلیل اینکه این کیک روغن و کره ندارد بدون کاغذ روغنی به قالب میچسبد ) ،مایه کیک را تا 2/3 قالب بریزید سپس قالب را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 40 – 45 دقیقه قرار دهید ( بسته به نوع فر دمای پخت متفاوت میباشد ).
پس از پخت خلال چوبی را داخل کیک کنید و اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است ، اجازه دهید کیک سرد شود سپس با پودر قند و خامه تزیین و سرو کنید ، این کیک دارای بافتی لطیف و بسیار ترد میباشد و اغلب در مهمانی های دوستانه و جشن کریسمس پخته و مصرف میشود.