مواد لازم:
* کره با دمای اتاق - ۱۱۳گرم ، * آرد - یک پیمانه ، * شکر - سه چهارم پیمانه
* بکینگ پودر - یک قاشق چای خوری
* تخم مرغ درشت - ۲عدد ، * وانیل - کمی ، * مربای میوه ، * پودرقند برای روی کیک
طرز تهیه:
* فر را روی ۳۵۰درجه تنظیم کنید.
* قالب مناسب را آماده کنید.
* کره و شکر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار هم بزنید.
* وانیل را اضافه کنید.
* آرد و بکینگ پودر هم زده را نیز اضافه کنید و تا حدی که مواد مخلوط شود، هم بزنید.
* مایه را در قالب بریزید، مربا را روی کیک پخش کنید و به مدت ۴۰-۳۰دقیقه در فر قرار دهید.
* پس از کمی خنک شدن، پودرقند را روی سطح آن بپاشید.