کیک گردویی با اسانس موزhttp://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2309.jpg
" style="border: 0px; max-width: 100%" />
مناسب برای : جشن تولدآماده سازی : 45 دقیقهپخت : 30 دقیقهمواد لازم برای 5 نفر :تخم مرغ4 عددوانیل1/2 قاشق چای خوریاسانس موز 1 قاشق غذا خوریشکر1/2 پیمانهشیر1 پیمانهگردو خرد شده1 پیمانهکره یا روغن مایع3/4 پیمانهآرد الک شده1/2 پیمانهبکینگ پودر1 قاشق غذا خوریطرز تهیه :کره با شکر را مخلوط کرده تا کاملا سفید و کشدار شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید سپس وانیل و اسانس موز را بزنید بعد آرد سه بار الک شده همراه با پکینگ پودر را کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید سپس در این مرحله شیر را هم آرام اضافه کنید.تا مخلوط مایعی و روانی بدست بیاید می توانید 3/4 گردو را به مواد اضافه کنید و در قالب که از قبل چرب کردید بریزید . فر را روی حرارت 180 درجه گرم کرده و قالب را در فر قرار میدهیم به مدت 25 دقیقه قبل از اینکه کیک کاملا روی آن بسته شود بقیه گردو را روی مواد می ریزیم تا روی کیک بماند 5 دقیقه دیگر بماند کافی است