کیک پرتقالی
Orange Cake
مواد لازم :
آب پرتقال: ۱۰۰ گرم
آرد گندم : ۲۵۰ گرم
وانیل : ۱/۴ قاشق چای خوری
پوست پرتقال رنده شده : یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری
تخم مرغ : ۴ عدد
روغن مایع :۱۰۰ گرم
پودر شکر : ۱۵۰گرم
طرز تهیه کیک پرتقالی
چهار عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر حدود ۱۵۰ گرم را هم مخلوط می کنیم.
این مواد را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه میزنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.
روغن را اضافه کرده هم میزنیم سپس آرد گندم ۲۵۰ گرم و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم .
نصف آن را با یک الک به تخم مرغ های زده شده اضافه میکنیم و باز هم میزنیم.
بعد آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کرده هم میزنیم و بعد بقیه آرد را اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه کیک آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط ۱۶۰ الی ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
ته دو قالب تفلون به شکل مستطیل به طول ۲۶ سانتیمتر را کمی چرب کرده، مایه کیک را در آن ها میریزیم.
مایه کیک باید نصف قالب را بگیرد تا جا برای پف کردن داشته باشد.اگر قالبها راپر کنیم کیک سرریز می شود.
قالب را در طبقه وسط فر برای مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم تا زمانی که کیک پف کرده، روی آن کمی طلایی شود.
وقتی کیک از کناره های ظرف جدا شد، نشان دهنده پختن آن است می توانید با فرو کردن یک خلال دندان هم از پخت کیک مطمئن شوید.
سپس ۵ دقیقه شعله فر را کم ۱۲۰ الی ۱۳۰ درجه سانتیگراد میکنیم و بعد کیک را از فر درمی آوریم .
و مدتی صبر می کنیم تا کیک پرتقالی ما سرد شود و راحت از قالب جدا شود ، اگر داغ ، داغ کیک را خارج کنیم خورد میشود.
نکته :
می توانیم از قالبهای دیگری هم استفاده کنیم فقط جنس قالب باید به گونه ای باشد که بتوان آن را در فر قرار داد.