کیکهای چوبی رنگی با طعم کیک و شکلات برای جشن تولد بچهها همراه با آبمیوههای مختلف، بچهها و حتی بزرگترها را بهسمت خود جلب میکند.
http://www.parsegard.com/sites/all/themes/parsegard/styles/colors/generic/images/node-small-pics.png) 100% -133px no-repeat transparent">مناسب برای :12 نفر
http://www.parsegard.com/sites/all/themes/parsegard/styles/colors/generic/images/node-small-pics.png) 100% -113px no-repeat transparent">زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
http://www.parsegard.com/sites/all/themes/parsegard/styles/colors/generic/images/node-small-pics.png) 100% -113px no-repeat transparent">میتوانید بجای درست کردن کیکشکلاتی آنرا بهصورت آماده از سوپرمارکتها تهیه کنید؛ فقط باید این کیک خوشمزه باشد چون طعم نهایی را کنترل میکند.
شکلاتهای شما هر رنگی که دوست داشته باشید میتوانند داشته باشند اما هرچه رنگ کیک و روکش شکلاتی آن متفاوتتر باشد ترکیب زیباتری برای شما میسازند.
زمان درست کردن کیک چوبی شکلاتی با پختن کیک و کاور کردنشان با شکلات مورد علاقه،بیش از 1 ساعت خواهد بود؛ اما اگر کیک آماده داشته باشید حداکثر 40 دقیقه زمان نیاز دارید.
http://www.parsegard.com/sites/all/themes/parsegard/styles/colors/orange/list/images/mat-ico.gif) 100% 0% no-repeat transparent">مواد لازم:
http://www.parsegard.com/sites/all/themes/parsegard/styles/colors/orange/list/images/pre-icon.gif) 100% 0% no-repeat transparent">طرز تهیه:
- کیک شکلاتی را مطابق دستور آماده کنید.
- بعد از آمادهشدن کیک و در حالت گرم (نه خیلی گرم چرا که در آن صورت دارای چسبندگی بوده و مناسب نخواهند بود) کیک را خرد میکنیم..
- 80 گرم شکلات را کمی ذوب کرده و با پودر کیک مخلوط میکنیم تا کاملا مخلوط شوند و به آن چسبندگی بدهد. اگر میخواهید توپهای رنگی داشته باشید میتوانید در این مرحله رنگ خوراکی به مخلوط اضافه کنید. توجه داشته باشید که شکلات مایع را کمکم به مخلوط اضافه کنید تا زیاد شل نشود چون در اینصورت کیک توپی روی چوب باقی نمیماند.
- شکلات سفید را با روش بنماری ذوب میکنیم.
- با استفاده از قاشق مخصوص یا پیمانه بستنی (اسکوپ) یا قاشق گرد و گودی و یا با یک ملاقه کوچک، توپهای کوچک با اندازههای یکسان از مخلوط کیک برداشته و کاملا با دست گرد میکنیم.
- خلالدندان یا سیخ چوبی یا چوببستنی را داخل مایع شکلات فرو میبریم و تا نیمه داخل توپ کیک فرو میبریم.
- سپس توپها را از چوب گرفته و داخل مایع شکلاتی فرو میکنیم و درمیآوریم. بعد کیکهای چوبی را روی کاغذ روغنی روی یک سینی گذاشته و داخل یخچال میگذاریم تا شکلات سطح توپها منجمد شود.
- وقتی توپهای کیک را با شکلات آغشته کردیم میتوانیم با ترایفلهای رنگی تزئین کنیم و بعد داخل یخچال قرار دهیم.
- توجه داشته باشید که اگر شکلات سطح کیکها زیاد سرد شود یا یخ ببندد، ممکن است ترک بردارد.