یسکوئیت لیدی فینگر یا ( انگشتی )
تخم مرغ 3عدد
شکر 6 قاشق غذا خوری
آرد 3/4 لیوان
وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر قند 6 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
لیدی فینگر
سفیده و زرده تخم مرغ ُ جدا میکنیم
سفیده رو هم میزنیم تا پف کنه
شکر و به سفیده ها اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم
زرده و وانیل و باهم مخلوط میکنیم با چنگال میزنیم
زرده رو به سفیده اضاف میکنیم
و به آرومی به صورت دورانی هم میزنیم تا مواد یکدست بشه ولی پف سفیده ها نخوابه وقتی مخلوط شد آرد و هم اضافه میکنیم
وبعد هم توی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم مواد توی قیف میریزیم و با ماسوره ساده به صورت انگشتی میزنیم و روش پودر قند الک میکنیم
حدود نیم ساعت طول میکشه شیرینی ها بپزه
بلافاصه بعد از در آوردن از فر شیرینی هارو از کاغذ جدا میکنیم چون اگه سرد بشن به سختی جدا میشن