خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۵۸   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     کلمبه



    مواد لازم:


    آرد                                      یک کیلو


    روغن جامد یا کره                    400 الی 500 گرم


    تخم مرغ                                2 عدد


    شکر                                     200 گرم


    شیر به همراه کمی آب              نصف لیوان


    هل و وانیل                              به میزان لازم


    مواد لازم برای وسط کلمپه:


    خرمای بدون هسته                     400 گرم


    مغز گردوی خورد شده               200 گرم


    هل،  و جوزهندی              به میزان لازم


    بادیون و زنجبیل                        به میزان لازم


    پودر پسته برای تزیین               به میزان لازم


    طرز تهیه :


    ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.


    مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.


    به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید:


    روش اول : خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان  یا لیوان به شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط  آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطا ب بپیچید.


    روش دوم: خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .


    وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط  و با دمای   180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.
     
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان