خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۰۶   ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    شیرینی فرفره ای


    برای سال نو و نوروز با این شیرین های خوش طعم از میهمانان تان پذیرایی کنید.


    مواد اولیه :


    آرد 3 فنجان

    بکینگ پودر نصف قاشق چایخو

    نمک نصف قاشق چایخوری

    کره (بدون نمک) 1 فنجان

    شکر 1 و 1/3 فنجان

    تخم مرغ 2 عدد بزرگ

    عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری

    رنگ خوراکی (قرمز و آبی)


     


    طرز تهیه :

    در یک کاسه متوسط آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید.

    در یک مخلوط کن کره را 2 دقیقه بزنید تا نرم و یکدست شود. شکر را اضافه کنید و 3 دقیقه بزنید تا مخلوط سبک و پفکی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بین اضافه کردن هر کدام بزنید سپس وانیل را اضافه کنید.

    مخلوط کن را خاموش کنید. آرد را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. خمیر را از مخلوط کن بیرون بیاورید و به سه تکه ی مساوی تقسیم کنید. یکی از تکه ها را به شکل یک مربع 20 سانتی متری در بیاورید سپس محکم داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و در یخچال قرار دهید. این خمیر قسمت سفید رنگ شیرینی را تشکیل می دهد.

    یکی از قسمت های باقیمانده خمیر را داخل مخلوط کن بریزید و سرعت مخلوط کن را روی پایین تنظیم کنید سپس رنگ قرمز خوراکی را قطره قطره اضافه کنید تا به رنگ قرمز مورد نظر خود برسید. خمیر قرمز را بیرون بیاورید و آن را به شکل یک مربع 10 در 10 در بیاورید و آن را محکم داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و در یخچال قرار دهید. این خمیر قسمت قرمز رنگ شیرینی را تشکیل می دهد.کاسه را تمیز کنید تا رنگ قرمزی در آن باقی نماند.


     

    soo01.jpg
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان