شیرینی فرفره ای
برای سال نو و نوروز با این شیرین های خوش طعم از میهمانان تان پذیرایی کنید.
مواد اولیه :
آرد 3 فنجان
بکینگ پودر نصف قاشق چایخو
نمک نصف قاشق چایخوری
کره (بدون نمک) 1 فنجان
شکر 1 و 1/3 فنجان
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی (قرمز و آبی)
طرز تهیه :
در یک کاسه متوسط آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کنید.
در یک مخلوط کن کره را 2 دقیقه بزنید تا نرم و یکدست شود. شکر را اضافه کنید و 3 دقیقه بزنید تا مخلوط سبک و پفکی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بین اضافه کردن هر کدام بزنید سپس وانیل را اضافه کنید.
مخلوط کن را خاموش کنید. آرد را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. خمیر را از مخلوط کن بیرون بیاورید و به سه تکه ی مساوی تقسیم کنید. یکی از تکه ها را به شکل یک مربع 20 سانتی متری در بیاورید سپس محکم داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و در یخچال قرار دهید. این خمیر قسمت سفید رنگ شیرینی را تشکیل می دهد.
یکی از قسمت های باقیمانده خمیر را داخل مخلوط کن بریزید و سرعت مخلوط کن را روی پایین تنظیم کنید سپس رنگ قرمز خوراکی را قطره قطره اضافه کنید تا به رنگ قرمز مورد نظر خود برسید. خمیر قرمز را بیرون بیاورید و آن را به شکل یک مربع 10 در 10 در بیاورید و آن را محکم داخل پوشش پلاستیکی بپیچید و در یخچال قرار دهید. این خمیر قسمت قرمز رنگ شیرینی را تشکیل می دهد.کاسه را تمیز کنید تا رنگ قرمزی در آن باقی نماند.