شیرینی مربایی انگشتی
- کره 1 پیمانه (230 گرم)
- شکر دانه ریز 2/3 پیمانه
- وانیل 1 ق چ
- عصاره بادام 1 ق چ (در صورت تمایل)
- آرد سفید 2 و 1/3 پیمانه
- مارمالاد دلخواه (تمشک)
مواد لعاب روی شیرینی (در صورت تمایل)
- یک پیمانه شکر (120)
- 4 ق غ شیر یا خامه (50 گرم)
طرز تهیه شیرینی مربایی انگشتی
این خمیر خیلی ساده و آسونه. قبل از هرچیز باید کره نرم شده باشه. بعد با همزن حدود یک دقیقه کره رو بزنید تا یکدست بشه. بعد شکر رو اضافه کنید و سه چهار دقیقه دیگه بزنید تا شکر و کره کاملا مخلوط و پفی بشن. حالا وانیل و عصاره بادام رو اضافه میکنیم و باز یک دقیقه ای میزنیم. بعد همزن رو خاموش کنید و آرد رو که از قبل الک کردید کم کم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. سعی کنید خمیر رو با دست ورز ندید. بعد از اینکه خمیرتون آماده شد در سلیفون یا پلاستیکی بذارید توی یخچال تا یکی دو ساعت استراحت کنه.
شیرینی مربایی انگشتی
بعد هم بیاریدش بیرون و گلولش کنید و وسطش رو با انگشتتون گود کنید و بذارید توی فر در دمای 170 درجه تا آروم آرو بپزه. پختش هم یک ربع طول میکشه.