خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۱۴   ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    شیرینی نارگیلی 







    شکر                  250 گرم


    پودر نارگیل           125 گرم


    سفیده تخم مرغ     4 عدد


    روغن مایع             75 گرم


    وانیل                    یک چهارم قاشق چایخوری


    آبلیمو                    نصف قاشق چایخوری


    شکر و پودر نارگیل و 2 عدد سفیده تخم مرغ و 60 گرم از روغن رو با قاشق


    هم میزنیم


    مواد رو 2 بار از چرخ گوشت رد میکنیم (حتما باید دوبار رد بشه)


    مواد رو تو قابلمه میریزیم و روی حرارت خیلی کم قرار میدیم در حدی که


    مواد گرم بشه ولی قل نزنه


    15 گرم روغن و یک سفیده دیگه و آبلیمو و وانیل رو اضافه میکنیم و سریع با


    قاشق هم میزنیم و به مدت 30 دقیقه روی حرارت خیلی کم قرار میدیم و


    مدام هم میزنیم نباید مواد جوش بزنه


    تنها نکته این شیرینی اینه که حتما باید نیم ساعت رو گاز بمونه نه بیشتر و


    نه کمتر و مدام هم میزنیم


    بعد از این مدت حرارت رو خاموش میکنیم و میزاریم تو هوای آشپزخونه تا


    خنک بشه ولی تو یخچال نمیزاریم


    بعد از اینکه مواد خنک شد یک سفیده دیگه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم


    کف سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و مواد رو داخل قیف با ماسوره ساده


    میریزیم شیرینی ها رو با فاصله از هم میریزیم رو سینی و اگه دوست


    داشتیم روشون یکم پودر پسته میریزیم اگه هم نداشتیم مهم نیست


    شیرینی ها رو در فری که از یه ربع قبل گرم کردیم با درجه 180 درجه


    میزاریم تا وقتی روی شیرینی ها ترک بخوره و طلایی بشن تقریبا 25 دقیقه


    طول میکشه


    بعد از پخت و خنک شدن شیرینی ها رو از سینی جدا میکنیم




    <a href='http://shahreshirini.persiangig.com/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C/DSC00398.JPG' rel=http://shahreshirini.persiangig.com/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C/DSC00398.JPG" src="http://shahreshirini.persiangig.com/%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C/DSC00398.JPG" style="color: #333333; font-family: tahoma; font-size: 11px; text-align: right" />
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان