شیرینی برنجی (مخصوص عید نوروز)
تخم مرغ کامل ۲ عدد
آرد برنج ۱ کیلو
روغن نیم کیلو
پودر قند ربع کیلو
گلاب نصف استکان
هل نصف قاشق چایخوری
دانه خرفه و پسته و کنجد و .... برای تزئین
ابتدا تخم مرغ ها را زده (با دست هم میزنیم ) وقتی زرده و سفیده خوب مخلوط شدند پودر شکر رو
اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
بعد هل و گلاب را ریخته و دوباره مخلوط میکنیم و سپس روغن آب شده را اضافه میکنیم
و دوباره خوب مخلوط میکنیم و در آخر هم آرد برنج را کم کم به مواد اضافه میکنیم
تا جایی آرد را اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد
بعد خمیر آماده شده فرق نمیکند که به خمیر استراحت بدهیم یا نه
بعد اگر خواستیم شیرینیهایمان رنگی شوند از زعفران دم کرده یا پودر کاکائو یا آب لبو استفاده میکنیم به
دو روش یا اینکه میتوانیم خمیر را گلوله به اندازه گردوی کوچک برداریم و سپس مهر بزنیم و با دانه خرفه
تزئین کنیم یا اینکه قالب بزنیم که من قالب زدم بعد در سینی فر میچینیم (احتیاج به چرب کردن نداره)
و در فر با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد در این مدت بعد از
حدودا یک ربع به شیرینیهای درون فر سر میزنیم تا نسوزد اگر بیشتر از این زمان خواست میگذاریم
بیشتر در فر بمانند تا زیرشان طلایی شود
یه نکته اینکه این خمیر رو تو ظرف روی درست نکنید چون خمیر سیاه میشه