کیک یزدی
مواد لازم:
آرد: ۱.۵ لیوان
شکر: ۲/۳ لیوان
ماست ۱/۲ لیوان
روغن مایع: ۱/۲ تا ۲/۳ لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
بیکینگ پودر: ۱ ق م
پودر هل: ۱/۲ تا ۲/۳ ق م
گلاب: ۲ ق غ
فر رو روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن میکنیم.
همه مواد رو دقیق اندازه گیری میکنیم و میذاریم جلو رومون:
تخم مرغ ها رو میریزیم تو یه ظرف و یک دقیقه خوب با همزن میزنیم تا خوب پف پفی بشه:
سپس شکر رو بهش اضافه میکنیم و ۳-۴ دقیقه دیگه خوب میزنیم تا کمرنگ و یه ذره کشدار بشه.
سپس روغن رو اضافه میکنیم، یک دقیقه میزنیم، بعد از اون هم ماست رو اضافه میکنیم دوباره یک دقیقه میزنیم.
حالا هل و گلاب رو هم اضافه میکنیم و یه چند ثانیه دیگه با همزن میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو که الک کردیم رو در چند مرحله به موادمون اضافه میکنیم، و خیلی آرام با قاشق به حالت دورانی مخلوط میکنیم تا آرد کاملا با مواد مخلوط بشه.
سپس مواد رو داخل کاپ های مورد نظر میریزیم و و روشون کنجد یا خلال پسته میریزیم :
میذاریم تو فر (که از قبل روشن کردیم) به مدت ۲۰ دقیقه. یا تا موقعی که روشون طلایی بشه.
نور زیاد بود و طلایی بودن کیک هام تو این عکس خیلی معلوم نیست. ولی تو این عکس بهتر نشون داده شده :