خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۱۵   ۱۳۹۴/۶/۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک یزدی

    مواد لازم: 
    آرد: ۱.۵ لیوان
    شکر: ۲/۳ لیوان
    ماست ۱/۲ لیوان
    روغن مایع: ۱/۲  تا ۲/۳ لیوان 
    تخم مرغ: ۲ عدد 
    بیکینگ پودر: ۱ ق م 
    پودر هل: ۱/۲ تا ۲/۳ ق م 
    گلاب: ۲ ق غ
    فر رو روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن میکنیم.
    همه مواد رو دقیق اندازه گیری میکنیم و میذاریم جلو رومون:
    تخم مرغ ها رو میریزیم تو یه ظرف و یک دقیقه خوب با همزن میزنیم تا خوب پف پفی بشه:
    سپس شکر رو بهش اضافه میکنیم و ۳-۴ دقیقه دیگه خوب میزنیم تا کمرنگ و یه ذره کشدار بشه.
    سپس روغن رو اضافه میکنیم، یک دقیقه میزنیم، بعد از اون هم ماست رو اضافه میکنیم دوباره یک دقیقه میزنیم.
    حالا هل و گلاب رو هم اضافه میکنیم و یه چند ثانیه دیگه با همزن میزنیم.
    آرد و بیکینگ پودر رو که الک کردیم رو در چند مرحله به موادمون اضافه میکنیم، و خیلی آرام با قاشق به حالت دورانی مخلوط میکنیم تا آرد کاملا با مواد مخلوط بشه.
    سپس مواد رو داخل کاپ های مورد نظر میریزیم و و روشون کنجد یا خلال پسته میریزیم :
    میذاریم تو فر (که از قبل روشن کردیم) به مدت ۲۰ دقیقه. یا تا موقعی که روشون طلایی بشه.
    نور زیاد بود و طلایی بودن کیک هام تو این عکس خیلی معلوم نیست. ولی تو این عکس بهتر نشون داده شده : 
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان