نازنین جون :
باسلوق با ژله:
نشاسته 1 لیوان . شکر 2 لیوان . گلاب نصف لیوان
آب 3 لیوان . وانیل 1/4 قاشق چایخوری . پودر ژله دلخواه یک قاشق غذاخوری . پودر نارگیل و پودر گردو به مقدار لازم
طرز تهیه : نشاسته را داخل آب حل کنید وآن راصاف کنید سپس شکر را به آن اضافه کنید.
محلول نشاسته را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا محلول نشاسته شفاف شود سپس حرارت را بسیار کم کنید و وانیل و گلاب را اضافه نمائید.پودر ژله را داخل نصف فنجان ابجوش حل کنید وبه مایه اضافه کنید.وبگذارید روی حرارت بماند تا مایه کاملا غلیظ شود.
داخل سینی یا ظرف پیرکس پودر نارگیل بریزید مایه باسلوق را روی پودر نارگیل بریزید وکف ظرف پهن کنید,سپس با قاشق روی باسلوق را صاف کنید ورویش پودر نارگیل یا پودر گردو بریزید در یخچال قرار دهید وبعد از چندساعت درآورده وبه شکل دلخواه برش بزنید.
من اين دسر رو درست كردم طعمش خيلي خوب شد درست كردنشم خيلي راحت بود به نظر طعم گلاب داخلش خيلي تاثير گذاره و خيلي بهترش ميكنه من كه خيلي راضي بودم چون زمان و زحمت زيادي براي آماده كردن نميخواد
ممنون نازي جون