به نظرم اینم خوشمزه اومد!!
آموزش درست کردن میان وعده آجیلی
تخمه آفتابگردان 1/4 لیوان .
تخمه کدو 1/4 لیوان .
کنجد 2 قاشق غذاخوری
بذر کتان 2 قاشق غذاخوری .
کشمش 1/3 لیوان .
کره 100 گرم .
عسل 1/4 لیوان
شکر 1/2 لیوان .
بادام زمینی خرد شده 1/3 لیوان .
خرما 5 عدد .
نمک نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره ، شکر ، عسل و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید.
داخل قالب فر کاغذ روغنی بیندازید ، تمام مواد خشک ( تخمه آفتابگردان ، تخمه کدو ، کنجد ، بذر کتان ، کشمش ، بادام زمینی و خرمای خرد شده ) را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس روی کاغذ روغنی پخش کنید و شیره ( مخلوط عسل و کره و شکر ) را روی آن بدهید و خوب پخش کنید.
قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی شود سپس از فر خارج کنید و به مدت 30 – 40 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود سپس به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید.
منبع: http://irancook.ir