کیک چند میوه _باخامه مخصوص
مواد لازم:
تخم مرغ (درشت) ۶ عدد
شکر ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
خامه ۱ لیوان
پودر قند ۳/۴ لیوان
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
میوه (3تا4نوع مختلف) به مقدار لازم
🍰 طرز تهیه:
۱- ابتدا فر را روی دمای 180درجه تنظیم کرده و ان را روشن کنید تا داغ شود.
۲- تخم مرغ ها و شکر را مخلوط کرده و به خوبی بزنید تا حجم بگیرد.
۳- آرد را 2بار الک کرده و سپس کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک هم بزنید.
۴- طوری که مواد را فقط روی هم تا کنید و آنها را به صورت دورانی مخلوط کنید.
۵- قالب کیک را چرب کرده یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مواد را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.
۶- پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس آن را به 2قسمت تقسیم کنید(با این مواد میتوانید 2عدد کیک که در مجموع 4قطعه میشود تهیه کنید).
۷- پنیر خامه ای و پودر قند را داخل کاسه ای بریزید و 1 دقیقه با همزن بزنید تا مواد مخلوط شوند.
۸- سپس خامه را اضافه کنید و 3 دقیقه بزنید تا کرم کیک یکدست و سبک شود.
۹- میوه های دلخواه خود را به صورتحلقه های نازک برش بزنید.
۱۰- روی هر لایه کیک مقداری کرم خامه ای بزنید.
۱۱- حلقه های میوه را روی آن قرار دهید
۱۲- لایه های کیک را به همین صورت با کرم خامه ای و لایه های میوه پوشش دهید.
۱۳- پس از چیدن لایه ها با باقی مانده کرم خامه ای سطح کیک را پوشش دهید
۱۴- سپس با میوه های مختلف کیک را تزیین کنید ، کیک را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
سایر نکات
1)توجه داشته باشید که خامه شما باید سفت و بدون آب اضافی باشد.ضمنا هنگام مخلوط کردن باید کاملا سرد باشد و با دور تند همزن مخلوط شود.
2)در صورت تمایل مقداری پودر کاکائو یا قهوه هم به مواد کیک اضافه کنید.
3)بعد از تهیه هر لایه و قرار دادن میوه با دست آن لایه را فشار دهید تا محکم شود.
4)کیک آماده را حداقل 4ساعت داخل یخچال قرار دهید(با درپوش).