پودینگ شکلاتی,پودینگ شکلاتی با بیسکویت,تزیین پودینگ شکلاتی,آموزش تهیه پودینگ شکلات,طرز تهیه پودینگ شکلاتی,طرز تهیه پودینگ شکلاتی آماده,شیوه تهیه پودینگ شکلاتی,پودینگ شکلاتی طرز تهیه,پودینگ شکلات
پودینگ شکلات
مواد لازم:
*آرد گندم (بهتره از آردی که برای پخت نون سنگک استفاده می شه، تهیه کنید): شصت گرم
*شیر: دو و نیم پیمانه
*شکر: سی گرم
*کره: سی گرم
*شکلات: پنجاه گرم
طرز تهیه:
اول از همه شیر و آرد و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. مایع رو باید مرتب هم بزنید. فقط کافیه یک دقیقه از هم زدن غافل بشید اونوقته که مایع ته می گیره و گلوله گلوله می شه. بعد از چند دقیقه که مایع غلیظ شد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و کره و شکلات رو بهش اضافه کنید. مایع رو اونقدر هم بزنید تا یکنواخت شه. اگه شکلات خُرد شده باشه بهتره. من از شکلات تلخ استفاده کردم که سلیقه ایه. مایع رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و در داخل یخچال قرار بدید تا خنک شه.
طرز تهیه پودینگ شکلات روش دوم:
تهیه پودینگ شکلات
مواد لازم:
شکلات170 گرم (نیمه شیرین) - خرد شده
وانیل1/2 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ4 عدد
شیر3 فنجان
نمک1/8 قاشق چای خوری
شکر450 تا 675 گرم
آرد ذرت2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو1/2 قاشق چای خوری (تلخ)
طرز تهیه:
تو یه ماهی تابه متوسط، شکر، آرد ذرت و نمک رو مخلوط میکنیم. سپس 1/3 فنجان شیر رو اضافه کرده و به هم میزنیم تا ترکیب نرمی بدست بیاد. حالا زرده های تخم مرغ و باقی مونده شیر رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
ماهی تابه رو روی حرارت شعله متوسط میذاریم و حدودا 12 تا 15 دقیقه روی حرارت آروم به هم میزنیم تا غلیظ بشه البته دقت کنید که موادمون نباید به جوش بیاد.
از روی حرارت برش میداریم و وانیل و شکلات خرد شده رو اضافه میکنیم. موادمون رو به هم میزنیم تا شکلات ذوب بشه و ترکیبمون نرم بشه.
مواد رو به مقدار مساوی تو 8 تا ظرف دلخواه (بعنوان مثال فنجان) تقسیم میکنیم. روی ظرف رو میپوشونیم و حداقل به مدت 2 ساعت تو یخچال میذاریم تا خنک و آماده سرو بشه. قبل از سرو کردن هم برای تزئین، روی پودینگ کمی پودر کاکائو میریزیم.