برانیز شکلاتی
مواد لازم:
آرد:150 گرم
شكلات تخته اي:150 گ
پودر كاكايو:2 ق س
كره:10 گ
تخم مرغ: 4 تا
شكر: 200 گ
بیکینگ پودر : 1 ق چ
وانيل: 4/1 ق چ
گردوي خرد شده : 50 گ
مواد لازم براي تهيه كرم پنير:
كره نرم شده: 50 گرم
پنير خامه اي: 250 گرم
پودر قند 100 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
آرد : 50 گرم
وانيل: 4/1 ق چ
طرز تهيه:
ابتدا فر روشن 175 درجه سانتي يا 350 درجه فارنهايت يا شماره 4
كف وديواره قالب 25 در 35 چرب كرده كاغذ روغني بندازيد
100 گرم كره +پ كاكايو + شكلات تخته اي روي حرارت ملايم يا بن ماري تا آب شن
تخم مرغ +شكر + وانيل 5 دقيقه با همزن و سپس مواد خشك (آرد+پ پ ) كم كم به مخلوط تخم مرغ اضافه كرده و سپس مايه شكلات خنك شده را اضافه و هم بزنيد
مقدار كمي از مواد را برداشته و بقيه را در قالب بريزيد و گردوي خرد شده را روي آن پخش كنيد سپس كرم پنير آماده شده را روي مواد بريزيد
باقي مانده مواد را كه كنار گذاشته بوديد در جاهاي مختلف قالب بريزيد و با يك وسيله نوك تيز خطوط نامنظم روي كيك ايجاد كنيد و سپس قالب را 45 دقيقه در فر قرار دهيد.
طرز تهيه كرم پنير:
ابتدا كره و شكر را با همزن بزنيد.
بعد تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كنيد
سپس پنير را اضافه (يكجا)كنيد و خوب با همزن بزنيد.
در آخر آرد و وانيل را به مواد اضافه كنيد.