خانه
643K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

      کیک اسفنجي توت‌فرنگي و تمشك  

    📝مواد لازم :

          🎂ورقه بادام: 100 گرم

          🎂روغن آفتابگردان: به ميزان لازم

          🎂خامه دوبل: 600 ميل

          🎂شكر: 2 قاشق غذاخوري

          🎂پودر وانيل يا اسانس وانيل: يك عدد

          🎂توت‌فرنگي: يك كاسه (يا پاستيل توت‌فرنگي)

          🎂تمشك: يك كاسه

          🎂شكلات سياه: 100 گرم

          🎂نان اسفنجي: يك عدد بزرگ

    #کیک_اسفنجی  #کیک

    🍴برای شروع🍴

    يك تابه خشك را روي حرارت كم گاز قرار داده و ورقه‌هاي بادام را به آن اضافه كنيد ‌تابه را سمت عقربه‌هاي ساعت بچرخانيد و نگذاريد تا بادام‌ها بسوزد ولي بگذاريد تا قهوه‌اي رنگ شود. بعد زير ‌تابه را خاموش كرده و كنار بگذاريد تا سرد شود. به اندازه 4 قاشق غذاخوري روغن آفتابگردان داخل يك جام بريزيد و كنار بگذاريد. خامه را درون يك كاسه بزرگ ريخته و همراه با شكر مخلوط كنيد بعد پودر وانيل را درون آن بريزيد و تا جايي كه خامه كاملا رقيق شود هم بزنيد. بعد توت‌فرنگي‌ها از وسط نصف كرده و كنار بگذاريد.

    ✅پیشنهاد جیمی✅

    اگر مي‌خواهيد پختن كيك سريع شود اين طرز تهيه كيك باعث مي‌شود سريع‌تر به هدف‌تان برسيد. هميشه به ياد داشته باشيد كه كيك و يخچال را نمي‌توانيد از هم جدا كنيد؛ پس براي اين‌كه كيك بهتري داشته باشيد آن را درون يخچال گذاشته و به‌طوري خاص اما ساده آن را تزئين كنيد.

    🍴طرز تهيه کیک🍴

    با دقت نان اسفنجي را به 3 قسمت گرد تقسيم كنيد هر كدام به ارتفاع 2 سانتي‌متر، تكه نان را روي يك تخته قرار دهيد و روي آن را كمي روغن ريخته و با قاشق روي كل نان پهن كنيد و بعد خامه درست شده را روي لايه اول ماليده و بعد توت‌فرنگي‌هاي نصف شده را روي آن گذاشته و به همين ترتيب لايه‌هاي بعد را گذاشته ولي با اين تفاوت كه در لايه آخر روي آن را خامه ماليده و به جاي توت‌فرنگي، تمشك بريزيد. ديواره كيك را با خامه بپوشانيد و بادام‌هايي را كه قبلا تفت داده بوديد، خرد كرده و به ديواره بچسبانيد، شكلات را با چاقوي تيز ورقه‌اي برداريد و روي تمشك بريزيد.

     اصلا نگران نباشيد كه كثيف‌كاري شده، بعد از درست كردن كيك آن را تميز كنيد.

    ✅براي سرو🍥

    مي‌توانيد به جاي تمشك از پاستيل ميوه‌اي در كيك استفاده كنيد تا زيباتر شود.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان