کیک اسفنجي توتفرنگي و تمشك
📝مواد لازم :
🎂ورقه بادام: 100 گرم
🎂روغن آفتابگردان: به ميزان لازم
🎂خامه دوبل: 600 ميل
🎂شكر: 2 قاشق غذاخوري
🎂پودر وانيل يا اسانس وانيل: يك عدد
🎂توتفرنگي: يك كاسه (يا پاستيل توتفرنگي)
🎂تمشك: يك كاسه
🎂شكلات سياه: 100 گرم
🎂نان اسفنجي: يك عدد بزرگ
#کیک_اسفنجی #کیک
🍴برای شروع🍴
يك تابه خشك را روي حرارت كم گاز قرار داده و ورقههاي بادام را به آن اضافه كنيد تابه را سمت عقربههاي ساعت بچرخانيد و نگذاريد تا بادامها بسوزد ولي بگذاريد تا قهوهاي رنگ شود. بعد زير تابه را خاموش كرده و كنار بگذاريد تا سرد شود. به اندازه 4 قاشق غذاخوري روغن آفتابگردان داخل يك جام بريزيد و كنار بگذاريد. خامه را درون يك كاسه بزرگ ريخته و همراه با شكر مخلوط كنيد بعد پودر وانيل را درون آن بريزيد و تا جايي كه خامه كاملا رقيق شود هم بزنيد. بعد توتفرنگيها از وسط نصف كرده و كنار بگذاريد.
✅پیشنهاد جیمی✅
اگر ميخواهيد پختن كيك سريع شود اين طرز تهيه كيك باعث ميشود سريعتر به هدفتان برسيد. هميشه به ياد داشته باشيد كه كيك و يخچال را نميتوانيد از هم جدا كنيد؛ پس براي اينكه كيك بهتري داشته باشيد آن را درون يخچال گذاشته و بهطوري خاص اما ساده آن را تزئين كنيد.
🍴طرز تهيه کیک🍴
با دقت نان اسفنجي را به 3 قسمت گرد تقسيم كنيد هر كدام به ارتفاع 2 سانتيمتر، تكه نان را روي يك تخته قرار دهيد و روي آن را كمي روغن ريخته و با قاشق روي كل نان پهن كنيد و بعد خامه درست شده را روي لايه اول ماليده و بعد توتفرنگيهاي نصف شده را روي آن گذاشته و به همين ترتيب لايههاي بعد را گذاشته ولي با اين تفاوت كه در لايه آخر روي آن را خامه ماليده و به جاي توتفرنگي، تمشك بريزيد. ديواره كيك را با خامه بپوشانيد و بادامهايي را كه قبلا تفت داده بوديد، خرد كرده و به ديواره بچسبانيد، شكلات را با چاقوي تيز ورقهاي برداريد و روي تمشك بريزيد.
اصلا نگران نباشيد كه كثيفكاري شده، بعد از درست كردن كيك آن را تميز كنيد.
✅براي سرو🍥
ميتوانيد به جاي تمشك از پاستيل ميوهاي در كيك استفاده كنيد تا زيباتر شود.