گرانولاي_سس_سيب
١ پيمانه بادام خام خرد شده
١ پيمانه گردو خام خرد شده
١ پيمانه پرك نارگیل
١ پيمانه كرنبري
٣ پيمانه جو دوسر پرك
يك ق چ دارچین
١/٢ ق چ پودر زنجبیل
١ پيمانه سس سيب بدون شكر
١/٤ پيمانه روغن هسته انگور
فر رو با ١٧٥ درجه سانتيگراد گرم كنيد. بادام، گردو، نارگیل و جو دوسر رو تو يه كاسه بزرگ بريزيد. تو يه كاسه كوچيك روغن رو با سس سیب و ادویه جات مخلوط كنيد و روي مخلوط جو دوسر و آجيل ها بريزيد و خوب مخلوط کنید. مخلوط رو تو سيني فر بريزيد و به مدت ٤٥ دقیقه تا یک ساعت یا تا زمانی که مایع تبخیر بشه و آجیلها و جو دوسرطلایی بشن داخل فر قرار بدين. حواستون باشه كه هر ١٥ دقیقه گرانولا رو هم بزنيد و زير و رو كنيد. سيني رو از فر در بيارين و اجازه بدين گرانولا به طور کامل سرد بشه بعد كرنبري رو اضافه كنيد. گرانولا رو تو یک ظرف شیشه ای با در محکم و تو يه جای خنک و تاریک نگه دارين.