خانه
643K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    گرانولاي_سس_سيب 

    ١ پيمانه بادام خام خرد شده

    ١ پيمانه گردو خام خرد شده

    ١ پيمانه پرك نارگیل

    ١ پيمانه كرنبري 

    ٣ پيمانه جو دوسر پرك

    يك ق چ دارچین

    ١/٢ ق چ پودر زنجبیل

    ١ پيمانه سس سيب بدون شكر

    ١/٤ پيمانه روغن هسته انگور 

    فر رو با ١٧٥ درجه سانتيگراد گرم كنيد. بادام، گردو، نارگیل و جو دوسر رو تو يه كاسه بزرگ بريزيد. تو يه كاسه كوچيك روغن رو با سس سیب و ادویه جات مخلوط كنيد و روي مخلوط جو دوسر و آجيل ها بريزيد و خوب مخلوط کنید. مخلوط رو تو سيني فر بريزيد و به مدت ٤٥ دقیقه تا یک ساعت یا تا زمانی که مایع تبخیر بشه و آجیلها و جو دوسرطلایی بشن داخل فر قرار بدين. حواستون باشه كه هر ١٥ دقیقه گرانولا رو هم بزنيد و زير و رو كنيد. سيني رو از فر در بيارين و اجازه بدين گرانولا به طور کامل سرد بشه بعد كرنبري رو اضافه كنيد. گرانولا رو تو یک ظرف شیشه ای با در محکم و تو يه جای خنک و تاریک نگه دارين.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان