كيك سيب پاى سیب
پای سیب
مواد لازم :
آرد نول ٣٠٠گرم -
شكر ٢٠٠گرم-
نشاسته ذرت ٥٠ گرم -
كره ٢٥٠ گرم -
تخم مرغ ٥ عدد-
ماست ١/٢ پيمانه -
بكينگ پودر ١ و١/٢ ق م -
وانيل ١/٢ ق م
سيب ٢ عدد-
دارچين ١ ق م -
كرم پاتيسير به مقدار لازم
طرز تهيه : ابتدا كره نرم و شكر رو ٣ دقيقه با همزن بزنيد بعد تخم مرغها رو يكي يكي اضافه كرده و هر تخم مرغ رو ٢ مين بزنيد تخم مرغ آخر وانيل رو هم اضافه كنيد و بعد ماست و بكينگ پودر رو باهم مخلوط كرده اضافه كنيد و در آخر آردها رو اضافه كنيد داخل هر كپسول ا اسكوپ بستني از مواد گذاشته بعد كرم پاتيسير ريخته روي كرم سيب حلقه شده كه با کمی شکر واب کمی پختم به پودر دارچين آغشته شده ميگذاريم و لايه بعد دوباره ا اسكوپ از مواد در فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه سانتيگراد به مدت نيم ساعت ميپزيم و بعد از خنك شدن روش رو با پودر قند و دارچين تزيين ميكنيم .
طرز تهيه كرم پاتيسير : ٢/٥ پيمانه شير رو با ا پيمانه شكر و ٣ ق س نشاسته ذرت و ٢ عدد زرده تخم مرغ و كمي وانيل داخل قابلمه ريخته با همزن كاملا ميزنيم تا مواد يكدست شود بعد روي حرارت ملايم ميپزيم تا به غلظت فرني برسد . نوش جان
پ.ن؛ با این مقدار مواد ده عدد پای سیب کامل دارید ولی باید مقدار کرم پاتیسیر رو نصف د ستور درست کنید