خانه
643K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    كيك سيب پاى سیب

    پای سیب

    مواد لازم : 

    آرد نول ٣٠٠گرم - 

    شكر ٢٠٠گرم- 

    نشاسته ذرت ٥٠ گرم - 

    كره ٢٥٠ گرم - 

    تخم مرغ ٥ عدد- 

    ماست ١/٢ پيمانه - 

    بكينگ پودر ١ و١/٢ ق م -

    وانيل ١/٢ ق م

    سيب ٢ عدد-

    دارچين ١ ق م - 

    كرم پاتيسير به مقدار لازم 

    طرز تهيه : ابتدا كره نرم و شكر رو ٣ دقيقه با همزن بزنيد بعد تخم مرغها رو يكي يكي اضافه كرده و هر تخم مرغ رو ٢ مين بزنيد تخم مرغ آخر وانيل رو هم اضافه كنيد و بعد ماست و بكينگ پودر رو باهم مخلوط كرده اضافه كنيد و در آخر آردها رو اضافه كنيد داخل هر كپسول ا اسكوپ بستني از مواد گذاشته بعد كرم پاتيسير ريخته روي كرم سيب حلقه شده كه با کمی شکر واب کمی پختم به پودر دارچين آغشته شده ميگذاريم و لايه بعد دوباره ا اسكوپ از مواد در فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه سانتيگراد به مدت نيم ساعت ميپزيم و بعد از خنك شدن روش رو با پودر قند و دارچين تزيين ميكنيم .

    طرز تهيه كرم پاتيسير : ٢/٥ پيمانه شير رو با ا پيمانه شكر و ٣ ق س نشاسته ذرت و ٢ عدد زرده تخم مرغ و كمي وانيل داخل قابلمه ريخته با همزن كاملا ميزنيم تا مواد يكدست شود بعد روي حرارت ملايم ميپزيم تا به غلظت فرني برسد . نوش جان 

    پ.ن؛ با این مقدار مواد ده عدد پای سیب کامل دارید ولی باید مقدار کرم پاتیسیر رو نصف د ستور درست کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان