حلوای هویج
هویج 500 گرم . شکر 2 لیوان . آرد سفید 1 لیوان
گلاب نصف لیوان . روغن مایع نصف لیوان . زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : آرد را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد کمی سبک شود سپس روغن و زعفران دم کرده را به آرد اضافه و مخلوط کنید.
هویج ها را پوست بکنید و بپزید ، هویج های پخته شده را خوب پوره کنید سپس به آرد اضافه و مخلوط کنید.
شکر مخلوط با گلاب را نیز اضافه کنید و دورانی و در یک جهت تفت دهید تا حلوا جمع شود سپس از روی حرارت بردارید.
پس از آماده شدن حلوای هویج را در ظرف مناسب ببیزید و با خلال پسته تزیین و سرو کنید ، همچنین میتوانید حلوا را پهن کنید و قالب بزنید.