خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پيراشكى كرم دار

    با آشپزي پرشين بانو وآموزش پيراشکي کرم دار همراه باشيد.

    موادلازم : 

    شير ١ليوان فرانسوى دسته دار 

    آب ولرم ١فنجان 

    شكر ٣ قاشق غذا خورى 

    نمك ١ قاشق مرباخورى سر خالى 

    خمير مايه فورى ٢٠ گرم ( معادل ٢ قاشق غذاخورى ) 

    وانيل يك قاشق چايخورى 

    روغن مايع ١قاشق سوپ خورى 

    تخم مرغ ٣عدد

    آرد به ميزان لازم تا خمير به دست نچسبد 

    طرز تهيه : ابتدا خمير مايه و شكر و آب ولرم و نمك را در ظرفى مخلوط مى كنيم و يك حلوله تميز روش قرارداده تا استراحت كند و خمير مايه عمل بياد 

    بعد استراحت خمير مايه دو عدد تخم مرغ و يك ليوان شير را به مايه اضافه كرده و مخلوط مى كنيد حالا آرد را كم به مواد اضافه كرده تا جايى كه به دست نچسبد سپس روغن را اضافه كنيد و با دست مخلوط كنيد بعد از مخلوط كردن خمير را به روى ميز كار يا سطح صاف كه آرد پاشى كرديد انتقال داده  مانند تصور

    حالا شروع مى كنيد به ورز دادن خمير تا جايى كه خمير يكدست و صاف شود 

    ( البته آرد به خمير اضافه نمى كنيد وفقط سطح كار را آرد پاشى مى كنيد ) و به اين شكل كه مى بينيد حالا خمير را در ظرفى كه آرد پاشى كرديد قرار مى دهيد و يك پارچه يا حوله ى تميز روى آن قرار داده تا خمير به مدت ٣٠ دقيقه استراحت كند و حجمش دوبرابر شود 

    مانند تصوير 

    بعد از مدت استراحت خمير حجمش دوبرابر مى شود مانند تصوير كه مى بينيد حجم خمير دوبرابر شده 

    حالا مقدارى از خمير را برداشته و روى سطح كار آرد پاشى كرده خمير را با وردنه به اين شكل باز مى كنيد

    مقدارى از خمير را روى سطح كار قرار داده و با وردنه پهن مى كنيد با قالب مخصوص يا يك كاسه ماست خورى روى خمير خيلى آرام قرار داده مانند تصوير

    بعد كرم مخصوص پيراشكى را وسط دايره كه مشخص كرديد مى ريزيد 

    بعد خمير ديگرى را پهن كرديد روى خميرى كه كرم گذاشتيد قرار مى دهيد

    با قالب ياكاسه ماست خورى  همانطور در تصوير مى بينيد قالب مى زنيد

    و در سينى كه آرد پاشى كرديد مى گذاريد تا استراحت كند

    بعد پايان استراحت پيراشكى ها را در روغن فراوان سرخ مى كنيد 

    مواد لازم براى كرم پيراشكى

    آرد ٤ قاشق غذا خورى 

    وانيل به ميزان لازم 

    آب ١/٥ ليوان 

    شكر ٣قاشق سوپ خورى 

    همه ى مواد را باهم مخلوط كرده و روى حرارت قرار داده تا مانند فرنى اما كمى سفت تر مي شود.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان