خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۲:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک رنگین کمان

    اول مواد کیک رو آماده کنید. مواد کیک رو به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدوم رو به یک رنگ در بیارید. توی فیلم مواد کیک رو یه باره درست کرده و توی شش قالب ریخته ولی چون امکانش برای بیشتر ما نیست که شش قالب همزمان توی فر بزاریم میتونید هر بار مواد کیک رو به اندازه دو قالب درست کنید و هر بار دو رنگ رو توی دو قالب هم اندازه داخل فر بزارید. یا اگه دو قالب ندارید باید شش بار این کار رو انجام بدید. از هر کیکی میتونید استفاده کنید. کیک توی فیلم کیک کره ای هست. رنگ هایی که توی فیلم استفاده میشه رنگ های امریکن کالر هست که اینجا کمیاب و گرون هست. شما از هر نوع رنگ ژلی که در دسترستون هست استفاده کنید. چون این کیک کمی زمان بر هست توصیه میکنم روز قبل کیک ها رو درست کنید و لای سلفون بیرون از یخچال نگه دارید. روز بعد که سرحال هستید کیک رو تزئین کنید.

    باتر کریم رو آماده کنید. از هر نوع باترکریمی میتونید استفاده کنید که تاحالا سه مدل باتر کریم توی این کانال آموزش داده شده. دستور های باتر کریم رو میتونید از فهرست مطالب کانال پیدا کنید. از خامه فرم گرفته هم میشه استفاده کرد.

    یک قسمت از خامه یا باتر کریم رو به رنگ سفید نگه دارید برای لایه بندی کیک . و بقیه خامه رو توی شش ظرف مختلف رنگ کنید. 

    توی فیلم بعد از لایه بندی کیک رو توی فریزر میزاره تا بعدا راحت تر بتونه روی کیک رو باتر کریم بکشه. بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد از فریزر خارج کنید و توسط باتر کریم یا خامه فرم گرفته مثل فیلم پوشش بدید. طرز تزئین کیک هم کاملا توی فیلم مشخصه. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان