كاپ كيك ساده
مواد لازم:
كره 125 گرم ، به دماي محيط رسيده
شكر 150گرم
تخم مرغ 2 عدد به دماي محيط رسيده
شير 60ميلي ليتر ،به دماي محيط رسيده
آرد قنادي 150 گرم
نشاسته ذرت 9 گرم
بكينگ پودر 1 ق چايخوري
وانيل مايع 1 ق چايخوري
طرز تهيه:
فر را روي 180 درجه سانتيگراد (160 درجه در فرهاي مجهز به كانوكشن) گرم كنيد و طبقه آن را روي طبقه وسط تنظيم كنيد.كليه مواد كيك را كه بايستي همگي همدما باشند، در كاسه همزن ريخته و ابتدا با دور كند ،هم بزنيد تا مخلوط شوند و مواد به اطراف نپاشد،سپس درجه همزن را به تندتر افزايش داده و هم بزنيد تا رنگ مواد روشن و مواد حالت كرمي شود.مواد را در قالب كاپ كيك كاغذ انداخته بريزيد تا حدي كه نيمي از ارتفاع قالب ها پر شود،با اين ميزان حدود 12 قالب متوسط پر شود.قالب را به مدت تقريبي 30 دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزند و طلائي شوند.قالب را از فر خارج كرده و 10 دقيقه صبر كنيد.سپس كيك ها را از قالب خارج كنيد و روي توري سيمي خنك كنيد.و به صورت دلخواه تزئين كنيد.