خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کیک بهارنارنج وپرتقال 

    چي لازم دارم:

    آرد 150 گرم

    شکر 150 گرم

    بيکينگ پودر 2 قاشق چايخوري

    آب پرتقال 1 پيمانه

    پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق چايخوري

    پوست ليمو رنده شده 1 قاشق چايخوري

    عرق بهارنارنج 4 /1 پيمانه

    وانيل 2 /1 قاشق چايخوري

    تخم مرغ 6 عدد

    کره 100 گرم

    چطور بپزم:

    تخم‌مرغ ها را بشکنيد، زرده و سفيده آنها را جدا کنيد و هر کدام را در کاسه اي بريزيد. به کاسه زرده‌ها شکر اضافه کنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود.

    حالا وانيل و بيکينگ پودر را به زرده‌ها افزوده و هم بزنيد. در آخر کره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زرده‌‌ها اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنيد. 

    سفيده را هم با همزن برقي هم بزنيد تا خوب پف کند. وقتي سفيده‌ها خوب پف‌دار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه کرده و با ليسک مخلوط کنيد.

    حالا نوبت اضافه کردن مايعات است. آنها را که به مواد کيک اضافه کرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. فر را با درجه 175 درجه سانتي‌گراد گرم کنيد، سپس آرد را کم‌کم به مايه کيک اضافه کنيد و با ليسک مخلوط کنيد.

    قالب را چرب کرده و کمي آرد به ته و ديواره‌ها بپاشيد.که کيک به قالب نچسبد مايه کيک را در قالب ريخته و در فر بگذاريد. بعد از نيم ساعت تا 45 دقيقه که کيک پخت و رويه آن طلايي رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو کنيد

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان