خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک موزاییکی یخچالی

    طرز تهیه:

    بیسکوییت پتی بور  ۲ بسته ۱۲۵ گرمی

    شیر  ۲ لیوان

    پودینگ شکلاتی  ۱ بسته

    شکلات تلخ  ۲۰ گرم

    کره  ۲۵ گرم

    گردوی خرد شده یا پسته  نصف لیوان

     اول پودینگ رو با ۲ لیوان شیر سرد مخلوط میکنیم و با لیسک خوب مخلوط میکنیم وقتی کامل حل شد روی حرارت کم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد شکلات و وقتی شکلات حل شد کره رو اضافه و درآخر هم گردو رو اضافه میکنیم و بعد خاموش میکنیم

    بیسکوییت ها رو خرد میکنیم ولی خیلی خورد نشن هر بیسکوییت فقط به چند تیکه تقسیم بشه بعد پودینگ رو که آماده کردیم روی بیسکوییتا میریزیم و با قاشق خیلی آروم که بیسکوئیت ها خورد تشن و خووووب مخلوط میکنیم

    موادمون و کف کاغذ روغنی یا فویل آلمینیوم میریزم و رول میکنیم و در یک نایلون قرار میدیم و در یخچال میذاریم همچنین میشه داخل قالب ریخت

    قالب مورد نظرمون رو میاریم و داخلش کاغذ یا سلفون میکشیم وموادمون رو توش میریزیم و با پشت قاشق خوب تخت میکنیم و فشار میدیم تا فشرده بشه و شکل قالب رو به خودش بگیره و بقیه پلاستیک رو روش میکشیم و به مدت ۳-۴ ساعت میزاریم تو یخچال.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان