کیک برای ولنتاین
مواد لازم:
کیک اسفنجی؛
3 عدد تخم مرغ
120 گرم آرد
70 گرم پودر شکر
3 گرم بیکینگ پودر
1 پیمانه پودر کاکائو
برای کرم پاتیسیر (خامه داخلی)؛
500 گرم شیر
1 عدد تخم مرغ
100 گرم آرد
150 گرم شکر دانه ریز
1 قاشق چای خوری وانیل شکری
5 قاشق غذاخوری شربت گیلاس
خامه روی کیک؛
1.5 پیمانه خامه فرم گرفته شیرین شده
2 قاشق غذا خوری رنگ خوراکی قرمز رقیق
تراشه شکلات و شکلات چیپسی برای تزیین
روش تهیه:
تخم مرغ و شکر رو بزنین تا حجمش دو برابر بشه
آرد،بیکینگ پودر و کاکائو رو الک کنین و بهش اضافه کنین
مواد رو توی قالب چرب شده بریزین و توی فر 180 درجه به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزین
تا کیک خنک بشه کرم رو آماده کنین:
همه مواد رو با هم ترکیب کنین و روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین تا غلیظ بشه بعد وانیل رو اضافه کنین و از روی حرارت وردارین
اجازه بدین کرم خنک بشه
کیک رو به دو یا سه قسمت تقسیم کنین روی هر لایه با قلمو شربت بزنین و کرم رو بین لایه ها بریزین
خامه فرم گرفته و با رنگ خوراکی مخلوط کنین و روی کیک بکشین و با شکلات تزیین کنین