خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شيرينى ماكارون(فرانسوى)

    چى نياز دارم؟!

    90 گرم پودر بادام 

    2عدد سفیده تخم مرغ 

    150 گرم پودر شکر 

    2 قاشق غذاخوری شکر

    رنگ خوراکی به مقدار لازم

    چجور درستش كنم؟!

    1. پودر بادام و پودر شکر را با هم مخلوط می کنیم و آسیاب می کنبم تا کاملا پودر بشود، مراقب باشید تا به واسطه ی چرب بودن بادام به روغن نیوفتد، همین که پودر و با هم مخلوط بشود کافیه است.

    2. در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی تا زمانی که حجمش دو برابر بشود بزنید، در همین حین شکر را آرام آرام به سفیده اضافه می کنیم.

    3. مخلوط پودر بادام و پودر شکر رو 3 بار الک می کنیم و در 3 مرحله به تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم. توجه کنید که خیلی هم نزنید و حتما به صورت دورانی باشد تا هنگامی که یک مایه کشدار و یکدست بدست بیاد. در آخر این مرحله رنگ خوراکی را هم اضافه می کنیم.

    4. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم و مواد را با قیف و ماسوره ی ساده توی سینی به صورت دایره هایی به قطر 3 الی 4 سانت می ریزیم. توجه کنید که فضای خالی بین شیرینی ها رعایت بشود چون مایه پهن می شود، همچنین اگه ماسوره ی ساده نداشتید میتوانید نوک قیف یک بار مصرف را ببرید و با آن مواد را بریزید. سعی کنید موقع خالی کردن مواد دستتان حالت چرخشی نداشته باشد که موقع پخت شیرینی روی شیرینی برجسته نشود. مواد در یک جهت از بالا به پایین باید خالی بشود.

    5. حالا سینی شیرینی رو چند بار به روی زمین می کوبیم و سی دقیقه در دمای محیط استراحت می دهیم تا روی شیرینی حالت چسبندگی نداشته باشد. بعد در طبقه ی وسط فر با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا زمانی که زیر شیرینی بپزد ولی نباید قهوه ای پر رنگ بشود. همین که تغییر رنگ داد پخته است. این شیرینی رویه پوک و زیر نرم و کشداری دارد ( زیرش مثل شیرینی گردویی است).

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان