خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    باقلوا تركي 

    خوشمزه خمير يوفكا رو با كره اب شده ٧٠گرم

     هست چرب ميكنيم به صورت لايه لايه چرب ميكنيم و تو ظرف ميزاريم تا حدود ٦ تا ٨ ورق بشه بعد گردو و بسته پودر شده رو با هم مخلوط ميكنيم ١/٢ قاشق چاي خوري دارچين و ي قاشق مربا خوري عرق هل ميريزيم و مواد رو خمير ميريزيم و دو باره ٨ ورق ديگه كه همه لايه ها رو چرب كردم ميزاريم روش و برش ميزنيم با چاقو تيز و باقي كره رو  روش ميريزيم ميزاريم تو فر ١٨٠ درجه طبقه وسط به مدت ٢٠ دقيقه اگه روش طلايي نشد شعله بالا رو روشن كنيد براي ٣ تا ٤ دقيقه خيلي مواظب باشد نسوزه سريع طلايي ميشه 

    شربت هم ٣/٤ليوان شكر ٣/٤ ليوان اب ي قاشق غذا خوري گلاب و ٣ قاشق غذا خوري شير عسلي  باهم رو حرارت گذاشتم تا جوش  

    بخوره به دلخواه دعفرون هم مي تونيد بزنيد 

    من نزدم بعد كه شربت اماده شد داغ روي باقلوا كه از فر در اوردين بريزيد و تو يخچال بزاريد برا يكي تا ٢ ساعت 

    نكنه : خمير مخصوص باقلوا رو از روز قبل از فريز خارج كنيد وتو يخچال بزاريد 

    زمان كره زدن به خمير باقي خمير رو بپوشانيد چون سريع خشك ميشه 

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان