باقلوا تركي
خوشمزه خمير يوفكا رو با كره اب شده ٧٠گرم
هست چرب ميكنيم به صورت لايه لايه چرب ميكنيم و تو ظرف ميزاريم تا حدود ٦ تا ٨ ورق بشه بعد گردو و بسته پودر شده رو با هم مخلوط ميكنيم ١/٢ قاشق چاي خوري دارچين و ي قاشق مربا خوري عرق هل ميريزيم و مواد رو خمير ميريزيم و دو باره ٨ ورق ديگه كه همه لايه ها رو چرب كردم ميزاريم روش و برش ميزنيم با چاقو تيز و باقي كره رو روش ميريزيم ميزاريم تو فر ١٨٠ درجه طبقه وسط به مدت ٢٠ دقيقه اگه روش طلايي نشد شعله بالا رو روشن كنيد براي ٣ تا ٤ دقيقه خيلي مواظب باشد نسوزه سريع طلايي ميشه
شربت هم ٣/٤ليوان شكر ٣/٤ ليوان اب ي قاشق غذا خوري گلاب و ٣ قاشق غذا خوري شير عسلي باهم رو حرارت گذاشتم تا جوش
بخوره به دلخواه دعفرون هم مي تونيد بزنيد
من نزدم بعد كه شربت اماده شد داغ روي باقلوا كه از فر در اوردين بريزيد و تو يخچال بزاريد برا يكي تا ٢ ساعت
نكنه : خمير مخصوص باقلوا رو از روز قبل از فريز خارج كنيد وتو يخچال بزاريد
زمان كره زدن به خمير باقي خمير رو بپوشانيد چون سريع خشك ميشه