شیرینی ببری مجلسی ویژه نوروز
مواد لازم برای 25تا 30عدد،ساده
کره نرم 125گرم
پودر شکر 50گرم
تخم مرغ هم زده 1عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد 200گرم
آرد ذرت 10گرم
بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
بادام آسیاب کرده 25گرم
پودر کاکایو 1قاشق چایخوری
پودر قهوه فوری یک دوم قاشق چایخوری
آب جوش یک چهارم قاشق چایخوری
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.آنگاه تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده وحدود سه دقیقه دیگر،مایه را هم بزنید.سپس آرد،آرد ذرت،بکینگ پودر و بادام را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.حالا خمیر را در کیسه نایلونی بذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.اکنون دو تکه از خمیر هر کدام را به اندازه یک گردو بردارید ،به یک قسمت پودر کاکایو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به قسمت دیگه قهوه فوری حل شده در آبجوش رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.هر دو خمیر را رول کنید و به هم بچسبانید.آنگاه خمیر ساده را روی سطح سطح آرد پاشیده به ضخامت سه میل باز کنید و از هر دو خمیر رنگی فراهم کرده ،تکه های کوچکی ببرید و با فاصله از هم ،روی خمیر ساده بذار
.سپس روی خمیرها وردنه بکشید.حالا خمیر را با برشگر دلخواهتان،قالب بزنید و با فاصله در سینی چربکرده شیرینی پزی بچینید.
شیرینی را به مدت تقریبی 12تا15دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزند.پس از خنک شدن در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.