کیک تیرامیسو
۴عدد تخم مرغ
۱لیوان ارد و۱لیوان شکر
۳قاشق غذا خوری پودر کاکائو
۱قمخ پر بیکینگ پودر
مقداری وانیل
موادروی کیک
۱لیتر شیر وزرده ۱تخم مرغ
۷قاشق غذا خوری ارد
۲۵۰گرم پنیر ماسکارپونه
کمی وانیل
۱لیوان شکر
برای خیس کردن کیک
۱ق مربا خوری پر قهوه یا نسکافه
۱/۵لیوان اب
۳ق غذا خوری شکر
تخم مرغ وشکر را خوب باهمزن میزنیم وبعدارد کاکائو وبیکینگ پودر الک شده را ریخته ومخلوط کرده دراخر وانیل را اضافه کنید درظرف پیرکس که روغن کمی زده ایم ریخته درفرگرم۱۸۰درجه حدود ۳۵نا۴۰دقیقه پخته برای خنک شدن کنار بگذارید دراین فاصله ارد شیر زرده تخم مرغ وشکر رادرظرفی ریخته مخلوط کنید تاصاف شود سپس روی حرارت گذاشته مرتب هم بزنید تا غلیظ شود وبعد وانیل راریخته باحرارت کم حدود۳دقیقه دیگر هم زده از اتش بردارید وماسکارپونه را ریخته خوب باهمزن بزنید از طرفی قهوه وشکر وشیر را در ظرفی ریخته جوشانیده کیک که پخت کمی از گرما افتاد دوقسمت کرده با قهوه جوشیده روی قسمت اول را خوب خیس کنید واز کرم سرد شده روی ان مالیده کمی پودر کاکائو پاشیده قسمت دوم راروی ان گذاشته ومجدد باقهوه خیس کرده وکرم میزنیم ودراخر روی کرم را باشکوفه پر کرده روی شکوفه ها پودر کاکائو میپاشیم وچند ساعت دریخچال گذاشته وبعد برش میزنیم.
نكته: ميتوان بجاي ٧ قاشق غذاخوری ارد از ٣ قاشق ارد استفاده كرد و پنير را دوبرابر کرد