چيز كيك ليمويي
دستپخت خانوم کارگر
شیر غلیظ : 400 گرم
بیسکویت گندمی سبوس دار : 140 گرم
پنیر خامهای : 60گرم
زرده تخم مرغ بزرگ : 1 عدد
پوست لیمو ترش رنده شده : ½1 قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده شده : ½1 قاشق چایخوری
آب لیمو تازه : 7 قاشق سوپخوری
کره : 4 قاشق سوپخوری
شکر قهوه ای : 3 قاشق سوپخوری
آب پرتقال تازه : یک قاشق سوپخوری
نمک : ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه چیز کیک لیموئی
برای درست کردن کراست چیزکیک نیاز است تا بیسکویتها را حدود 10 ثانیه در غذاساز بریزیم تا خرد و به اندازه ¼ یک پیمانه پودر بیسکویت شوند. هر نوع بیسکویت سادهای که در خانه داریم برای درست کردن کراست خوب است. فقط باید توجه داشته باشیم که بیسکویت های کرم دار کره کمتری نیاز دارند.
شکر و نمک را اضافه کرده و دوباره بیسکویتها را برای 10 ثانیه خرد میکنیم تا ترکیب شوند. اگر دانههای درشت شکر را مشاهده کردیم، آنها را از بین مواد جدا میکنیم.
کره را بر روی بیسکویتها ریخته، مجددا غذاساز را روشن میکنیم تا پودر بیسکویت کاملا نمدار شود.
پودر بیسکویت را محکم و یکدست بر روی کف قالب مربعی 20 سانتی متری پهن می کنیم تا یکدست شود؛ سپس برای 18 تا 20 دقیقه درون فر با دمای 160 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا عسلی رنگ شود. سپس مشغول تهیه محتویات پنیری چیزکیک می شویم.
پوست پرتقال و لیمو ترش را رنده میکنیم. پنیر خامهای را برای 1 ساعت در دمای اتاق میگذاریم تا دمایی متعادل پیدا کند.
برای تهیه مواد اصلی چیزکیک، پنیر خامهای را همراه با پوست مرکبات و نمک، داخل کاسهای متوسط هم میزنیم تا نرم و ملایم شده، کاملا ترکیب و مانند خامه شود.
شیر غلیظ شده را اضافه میکنیم، هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند و هیچ تکه درشتی از پنیر خامهای دیده نشود.
زرده تخممرغ را هم زده و بعد اضافه میکنیم، مانند قبل هم میزنیم و بعد آب مرکبات را اضافه میکنیم. با ملایمت هم میزنیم تا مخلوط کمی غلیظ خواهد شود.
کراست چیزکیک را از فر خارج کرده و می گذاریم سرد شود. مواد اصلی را بر روی کراست می ریزیم و 15 تا 20 دقیقه داخل فر 160 درجه که از قبل گرم شده قرار میدهیم تا مواد خود را گرفته، و از سمت کنارهها کم کم به طرف مرکز کشیده شوند.
بعد از این زمان قالب را از فر خارج میکنیم و می گذاریم خنک شود. از 1 ساعت الی 1 ساعت و نیم زمان نیاز است.
سطح چیزکیک را با فویل پوشانده، حداقل تا 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.
در نهایت چیزکیک شما آماده است آن را برش زده و سرو کنید.