خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    قلبک_عسلی 

    آرد / 225 گرم (2 پيمانه)

    بيكينگ پودر / يك قاشق مرباخوري 

    نمك / يك چهارم قاشق مرباخوري 

    مارگارين يا روغن جامد / 25 گرم (2 قاشق غذاخوري)

    آب گرم / 175 ميلي ليتر (سه چهارم پيمانه)

    روغن / براي سرخ كردن 

    عسل / به ميزان لازم 

    دارچين / يك قاشق مرباخوري 

    آرد، بيكينگ پودر و نمك را در كاسه اي الك كنيد، سپس روغن را با آن مخلوط كنيد تا شبيه خرده نان شود. آب را كم كم به مواد اضافه كنيد تا خمير شده و به دست نچسبد. اين خمير را داخل كيسه فريزر به مدت يك ساعت در دماي محيط استراحت دهيد. روغن را داغ كنيد. خمير را نازك پهن كرده و از آن مربع هايي 2/5 سانتي متري ببريد و در روغن سرخ كنيد. سپس روي دستمال كاغذي آشپزخانه بگذاريد تا روغن زيادي آن گرفته شود. سپس در ظرف چيده و روي آن عسل بريزيد و در آخر دارچين پاشيده سرو كنيد.

     نکته 

    1. هرچه نازکتر باشه ضخامت قالب زدنتون ،ترد تر و پفی تر میشه 

    3.  و گاهی اوقات به جای آب گرم از شیر استفاده میکنم .

    4. خیلی راحت و با مواد خیلی ساده است امتحان کنید.

    5. وقتی قالب زدین بعد 3 دقیقه بندازیدش تو روغن به نظرم پفش بیشتر میشه.

    6.  دقت کنید بالشتکها و شهدتون نباید زیاد داغ باشه ..باید بزارید کمی از اون داغیش بیفته بعد بالشتکها را توی شهد بزارید وگرنه خمیر میشه 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان